Pagina's

zondag 29 augustus 2010

De Bazaar in Beverwijk

Bij deze is mijn no-buy maand afgelopen, haha.

Vandaag ben ik met mijn moeder en mijn vriend naar de Bazaar in Beverwijk geweest, ook wel bekend als 'de zwarte markt'.

En ze hebben er echt van alles! Je hebt een zaal waar je gratis in kan, met Marokkaanse en Turkse spullen, en je hebt (een hele grote) zaal waar je E 2,25 als entree moet betalen. Ik vond zelf de zaal waar je entree moest betalen leuker. Daar had je veel Aziatische dingen en zelfs een gigantische Amazing Oriental (Aziatische supermarkt).

Mijn aankopen:


Dingetjes voor op je nagels. Dazzlings heten het ofzo? Anyway, ze waren 1 euro per stuk. n.n


Hello Kitty marshmallow (nep)ijsjes, bij de Amazing Oriental.


En extensions!! :D Eindelijk heb ik weer extensions. Ze waren maar 1 euro per pakje! Wel nephaar tho. Kwam er thuis ook achter dat ik 1 pakje per ongeluk in een andere kleur heb gekocht dan de rest, maar het valt niet zo heel veel op.

Die kraam waar ik die extensions heb gekocht was trouwens echt zo tof! Heel veel make-up en nageldingetjes voor maar 1 euro, en ook leuke Japanse spulletjes. Zeker even langsgaan als je naar de Bazaar gaat. Het is in het gebouw waar je voor moet betalen. (:

xoxo!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi lisa ik heb een vraagje heb je ook gezien hoe duur de extensions zijn van ECHT haar ?
groetjess

Lemony zei

@ Anoniem,

Ik hebe eigenlijk helemaal geen extensions gezien van echt haar daar :0

Anoniem zei

in HAL 5 staan kramen met echt haar het kost ongeveer tussen de 65 en 85 euro voor 4 matten van 50 cm. ik vond de kwaliteit niet echt goed je kan ze beter op de albertcuyp halen bij een toko.