Pagina's

vrijdag 24 december 2010

Amsterdamsestraatweg aankoopjes 24-12

Hii!

Omg, ik blog echt vaak de laatste tijd, haha. Maar dat zullen jullie vast niet erg vinden. :'D Ben vanmiddag even naar de Amsterdamse straatweg in Utrecht Zuilen gegaan (ja logica) en ben langs wat winkeltjes gegaan.
Dit zijn mijn aankopen:

Eindelijk deze koptelefoon! Had hem al zo vaak in mijn handen gehad en heb hem dan eindelijk gekocht. Hij kostte €3,79 bij de Action.

Een zwarte maillot voor €2,59 en nepwimpers voor €0,79, allebei bij de Action. De nepwimpers had ik al eerder gekocht en ik vind ze best fijn, alleen de lijm die erbij zit is niet goed. Dus je kunt dan beter wimperlijm bij de Etos kopen ofzo. (:

Vitamine water per stuk €0,50 bij Big Bazar, en Mama noodles voor €0,29 per stuk ook bij Big Bazar. Van de Mama noodles had ik er 3. De Mountain Dew en de andere noodles had ik bij Amazing Oriental gekocht. 

xoxo!

5 opmerkingen:

Yasmine zei

ohhh, heeft die koptelefoon goede kwaliteit en was ie ook in andere kleuren? vind um heeeeul leuk namelijk (:
voorderest ook leuke aankopen!
X, afterFANTASIES.blogspot.com

Lemony zei

Kwaliteit is te doen, en ze hadden hem nog in heel veel andere kleuren, rood, groen, blauw etc. (:

AnouschAttack zei

Hey, leuk dat je de laatste tijd zoveel blogt hoor :) Die koptelefoon heb ik ook al zo vaak in me handen gehad. Maar ik twijfel nog een beetje. De kleuren vind ik echt awesome. Maar het formaat lijkt me zo groot ;)

Drea ♪ zei

Oohh! MixStyle headphone! :D awesum!
Ik heb eentje in het licht roze met witte sterren~

Blacky zei

yeea die headset heb ik ook~ xD