Pagina's

woensdag 8 december 2010

Catrice Urban Baroque collectie januari-februari 2011

Hii!

Waarschijnlijk hebben jullie de nieuwe limited edition van Catrice van januari/februari al lang en breed op andere blogs gezien, maar ik wilde er toch over bloggen. Vind hem namelijk zo cool! De collectie bestaat namelijk uit erg lieve pastelkleurtjes en dergelijke. Kijk mee!

Absolute Eye Colour Duo €3,49
01 Candelabra
02 Feather Fan
03 Fleur de Lis

Smooth Lipstick €3,99
01 Marie Antoinette
02 Elisabeth
03 Victoria

Illuminating Powder €4,49
01 Masquerade Ball

Ultimate Nail Laquer €2,49
01 Pearls & Chains
02 Barock & Rock
03 Princess & Ballerina
04 Biscuits & Cupcakes

Powder Brush €4,59
Urban Tattoos €2,99
01 Temporary Couture
LET OP! Er zitten 4 velletjes in de verpakking. 2 velletjes met tekst en 2 velletjes met armbanden en dergelijke, zoiets als de Chanel tattoos denk ik. Erg tof!


Ik ben erg enthousiast over de collectie! Ik wil heel graag de poeder, omdat ik daar erg nieuwsgierig naar ben. Ik las al op andere blogs dat het een soort dupe is van een duur merk. Ook ga ik even kijken naar de nagellakjes, welke ik de mooiste vind in het echt. Want op een foto is het toch altijd anders. En ik wil zeker de tattoos. Wil al een tijdje de Chanel faux-tattoos maar die van Catrice is zeker een uitkomst voor mijn budget!

In januari komt er natuurlijk ook weer een nieuwe limited edition collectie van Essence. Daar blog ik waarschijnlijk morgen over. Heb het druk! x'3

Wat vinden jullie van de collectie, en gaan jullie er iets van kopen?

xoxo!

2 opmerkingen:

Tare zei

Die nagellakjes zien er leuk uit :) En ik ben ook wel benieuwd naar die poeder, zal vast een highlighter zijn.

Rosana zei

Ik vind de kleuren hiervan ook niet zo super, is gewoon niet echt "mij" zeg maar. De brush vind ik cool, maar heb ik niet nodig (heb een heel goede van The Body Shop) enneh de nagellakjes vind ik dan nog wel oké :-)