Pagina's

donderdag 23 december 2010

Cooking Mama World: Hobbies & Fun

Hii!


Jaaa er is een nieuwe Cooking Mama! :D Ik kwam om eerlijk te zijn er net pas achter, want de laatste tijd speel ik weer Cooking Mama, en ik wilde het eerste deel weer downloaden. Maar toen zag ik dit deel! Hopelijk pakt mijn kaartje hem. ;-;


Dit staat er op Inside Gamer over de nieuwe Cooking Mama:


'In Cooking Mama World: Hobbies & Fun wisselt Cooking Mama haar kookeiland in voor wat artistiekere bezigheden. Ze gaat namelijk aan de slag met kunstzinnige dingen als pottenbakken, juwelen creëren en origamifiguurtjes vouwen. 

Hobbies & Fun laat je veertig verschillende opdrachten uitvoeren waarmee je leert hoe je dingen maakt. Zo kun je leren hoe je kettingen, kussens en dekens creëert. Met behulp van de stylus kun je kleren aan elkaar naaien, dingen lijmen, spullen snijden en creaties verven.'Het gaat dus niet echt meer om koken, maar om dingetjes knutselen. Hopelijk is het leuk, want Gardening Mama wat een ruim een jaar geleden uitkwam vond ik niet zo. 

Wat screenshots:xoxo!

2 opmerkingen:

AnouschAttack zei

Ik vond gardening Mama ook minder. Maar cooking mama was wel echt super leuk! en verslavend haha. Ik ben benieuwd naar dit spel!

Drea ♪ zei

Nice!
Moet ik ook een keertje downloaden XD