Pagina's

zondag 2 januari 2011

Herinneringen 2010

Hii!

Dit zag ik ook op andere blogs, en ik vind het leuk om ook mijn (leukste en bijzondere) herinneringen op een rijtje te zetten. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen!

23 februari 20101 jaar samen met mijn vriendje Niels! We hadden voor het eerst sushi gemaakt en het was best goed gelukt! Na wat trial en error :P Ik ben dus alweer bijna 2 jaar samen met hem, hihi.


10 juli 2010


Chibicon! Het was de eerste keer dat ik er heen ging (en de laatste keer bleek later, want Chibicon is gestopt..). Ik vond het echt heel leuk om mee te maken!


15 juli 2010

Ik hoorde deze dag dat ik was ingeloot voor Communicatie en Media Design. Ik was zo blij, haha! Eindelijk echt van de Pabo af en een nieuw begin. Ik heb het nog steeds naar mijn zin op mijn opleiding en voel me er echt thuis!


16 augustus 2010In de laatste week van de zomervakantie ging ik een dagje naar Groningen om 2 van mijn teamgenoten van Simsplanet2 weer eens te zien. Het was superleuk om eens naar Groningen te gaan. Het was een geslaagde dag, vond ik. :)

20 augustus 2010


Ook in de laatste week van de zomervakantie, een dagje naar Keulen voor de Gamescom! Ik mocht van EA Games namens Simsplanet2 naar de Gamescom om 2 presentaties bij te wonen. Ik vond het een hele leuke ervaring, en ook erg spannend, in mijn eentje naar Duitsland!

18 september 2010

Het Kruidvat bestond in september 35 jaar! En voor het personeel was er een groot feest georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Met tourbussen gingen we er naar toe. Er waren optredens van Ilse de Lange, Van Velzen en Marco Borsato. Heb een erg leuke avond gehad!

2 oktober 2010


Na lang wachten was het dan eindelijk tijd voor Firstlook, een groot game-event in Amsterdam. In 2009 was ik ook al geweest. Het viel helaas een beetje tegen in tegenstelling tot 2009, maar het was alsnog wel een geslaagde dag.

13 november 2010


Ook hier had ik heel lang naar uitgekeken de High Tea + kledingruil meeting met de Shebooya meiden! Het was erg gezellig en heb leuke kleding gekregen met het ruilen. n.n

Ook vond ik mijn verjaardag en kerst erg gezellig en leuk! Helaas heb ik daar geen foto's van, alleen foto's van mijn cadeautjes haha. 

Ik hoop dat 2011 ook weer vol met leuke momenten zit!

 xoxo!

3 opmerkingen:

Liesewiesje zei

Leuke herinneringen allemaal :D Gefeliciteerd met je 2 jaar samen zijn met je vriendje alvast :D Nog vele jaren samen toegewenst! ;) Veel geluk samen! :)

Ik wens je trouwens nog een gelukkig & gezond 2011 toe! :)

Sanne zei

Gaaf :D
Trouwens voor welke school was die loting? Want ik wil misschien ook die opleiding gaan doen volgendjaar XD Ik denk op de HU (hogeschool utrecht)
Bevalt hij een beetje? :)

Lemony zei

@ Sanne

Ja ik doe CMD aan de Hogeschool Utrecht. Ik raad hem zeker aan, superleuke opleiding!
xx