Pagina's

maandag 12 december 2011

Birthday cupcakes~

Hi!

Ik ben bijna jarig (aankomende donderdag) maar mijn familie komt langs op de 17e. Dan vier ik het dus eigenlijk. Omdat ik de laatste tijd bezig ben met cupcakes en cupcakes maken, ben ik van plan om cupcakes te maken voor de visite.

De afgelopen weken heb ik een hoop cupcake spulletje gekocht en daar wil ik nu dus eindelijk eens wat mee doen. Ik heb alleen nog geen idee wat voor cupcakes ik zou willen maken. Zou ik ze gewoon allemaal willekeurig maken, allemaal anders, of zal ik ze een thema geven?

Ik heb in ieder geval leuke foto's gevonden voor inspiratie. En als ik ze zaterdag heb gemaakt, komen er zeker foto's van!

Een kaartje erin steken lijkt me erg leuk! Zo ziet het er net wat chiquer uit :')

Misschien kan ik er in plaats van een kaartje ook een kaarsje insteken. Zo heb je toch een beetje dat verjaardagstaart gevoel!

Hier is dat ook erg schattig gedaan. :)

Ik bedacht me dus net dat je dan het kaarsje wel snel moet uitblazen of helemaal niet aan moet steken, want dan krijg je dit. Bleh. 

Cupcakes maken die bij de taart passen is ook wel leuk. Maar waarschijnlijk wordt de taart gewoon appeltaart! Gemaakt door mama. 

Of cupcakes in de vorm van een taartje..

Ik ben er nog niet helemaal uit, maar ik denk dat ik gewoon met mijn vriend de keuken in ga met al mijn cupcake spullen, en dan zien we wel wat er uit komt. :)

xoxo!

1 opmerking:

anouschattack zei

Het is allebei leuk. Als je niet kan kiezen kan je altijd nog een setjes maken met thema's bijvoorbeeld 3 met een dieren theme (ik noem maar wat) en dan weer 3 met een bloemen thema (kan je die leuke uitdruk dingen voor gebruiken) zo heb je toch verschillende cupcakes en ook nog thema's