Pagina's

vrijdag 6 juli 2012

Nieuwe layout! (plannen)

Hi!

Nu ik een nieuwe laptop heb met een veeeel hogere resolutie, merk ik dat mijn blog best wel, um, klein is. :') Dat komt omdat ik op mijn vorige laptop een lagere resolutie had, waardoor je alles op je beeldscherm veel groter ziet. Snappen we het nog? Goed.

Ik ben dus van plan om een nieuwe layout te maken. Als ik de afmetingen wat groter maak, kan ik ook grotere foto's posten. En dan hoef je niet steeds op de foto's te klikken om het duidelijker te zien. Ik denk namelijk dat de meeste van jullie al wel een beeldscherm hebben met een hogere resolutie dan wat ik eerst had.

Ook wil ik mijn blog layout wat volwassener maken. Ik weet niet nog precies hoe ik dat ga doen haha, maar ik start Photoshop gewoon op en ik zie wel!

En ik zit te twijfelen over de naam van mijn blog. Ik heb namelijk al een paar jaar de naam 'Lisa Lemonjuice', maar eigenlijk staat hij me steeds meer tegen. Aan de andere kant is het wel iets waar je je mijn blog aan kunt herkennnen, en misschien kunnen lezers die me niet volgen mijn blog niet meer vinden als ik mijn naam veranderen. Allemaal dingen om over na te denken.

Nou, de komende tijd kunnen jullie dus veel veranderingen zien op mijn blog. :) Ik heb er echt zin in om aan de slag te gaan. Als jullie nog idee├źn of suggesties hebben voor artikelen of andere dingen, dan hoor ik het wel. :)

xoxo Lisa

2 opmerkingen:

Sann zei

Ik zou het niet TE groot maken. Anders moeten veel mensen opzij scrollen. Zover ik weet is de standaard resolutie nogsteeds iets van 1024x768/1280x800 omdat veel mensen nog steeds laptops gebruiken etc.

http://www.day-two.nl/wiki/webdesign-tips/beeldscherm-resoluties :)

Lemony zei

Ah thanks voor de link! :D