Pagina's

zondag 10 mei 2009

EXAMENS! >.<

Sorry sorry sorry dat ik zo lang niets gepost heb, maar ik heb het zo druk met leren!
18 mei beginnen de examens al. >.< Nog een weekje dus. Ik ben echt zooo blij als het voorbij is, ik hou echt niet van leren. En daarna echt lekker niks doen. Maar nu dus leren, leren, leren. Ook mijn kamer heeft te lijden onder de stress:


Haha, misschien moet ik toch maar eens opruimen. Werkt ook wat rustgevender denk ik.

Maar als ik niet leer, dan speel ik dit geweldige spel: Canis Canem Edit. Is voor de ps2 en is natuurlijk al een tijdje uit [als je geluk hebt vind je hem voor een tientje bij de Free Record Shop ofzo] . Heb em al 2 keer uitgespeeld en ga nu voor de 100%. :D Dus alle side tasks enzovoorts. Ik zal even kort uitleggen waar het spel over gaat:

In Canis Canim Edit [Bully] speel je als Jimmy Hopkins, een jongen die al van vele kostscholen is gestuurd en nu op de Bullworth Academy terecht komt. Als je op die school komt krijg je meteen al dat strenge Engelse kostschool sfeertje. Op die school zijn er verschillende kliekjes, zoals de nerds, de jocks enz. Je speelt het spel in verschillende hoofdstukken, en in elk hoofstuk neem je het op tegen een kliekje. Het is echt een heel cool spel, er zitten heel veel mogelijkheden in. Het is eigenlijk een soort GTA maar dan op een school, heel tof.
Ondertussen is er ook een versie uitgebracht op de Xbox, met 8 nieuwe tasks.
Paar screenshots:

Jimmy Hopkins.


Leeerlingen en de school.


Jimmy in de Girls Dorm. xD


Een Bully [wit overhemd] en nerds.

Nu wel allemaal spelen he. =D

XOXO

1 opmerking:

Anoniem zei

Bully blijft VERSLAVEND!!!! HAHAHA

Succes met leren :3 <33

xxx

N.