Pagina's

dinsdag 30 juni 2009

Pink vintage hairdryer

Zooo. Afgelopen zondagavond zijn mijn msn (en dus ook mail) en hyves gehackt. Resultaat: al mijn [opgeslagen] mail weg, hyves leeg, en vrienden die op dat moment online waren kregen rare berichten. Waarschijnlijk zijn het onbekenden die het hebben gedaan. Gosh ik haat zulke mensen, er zit gewoon echt geen enkel doel bij.

Okee, nu weer wat vrolijks. xD Vandaag ben ik met mijn ouders naar Noord Holland geweest want mijn ouders hebben daar een vakantiebungalow gekocht, ingericht en al. Wel met vreselijke sixties inrichting haha maar dat doet er even niet toe. Sinds vandaag is de bungalow dan ook echt van ons. :'D En het is niet zo ver van het strand af. ^^ Heb dus vandaag een beetje rondgekeken in de bungalow en naast allemaal vintage kleding [foute leggings enzo, moet nog even er tussen kijken of er wat leuks bijzit xD] kwam ik deze föhn tegen:



Hij is echt zo pretty! Het is echt zo'n oud ding. En roze xD Heb hem mee naar huis meegenomen, hij werkt vast nog prima. En ik had toch nog een haardroger nodig :D

XOXO

1 opmerking:

Anoniem zei

OmG foute leggings!! <33
Haha booya:P

Doe haardroger is btw wel even heel hip :O

xo