Pagina's

dinsdag 17 augustus 2010

Nobuy-maand week 2 !

Hey all!

2 weken geleden ben ik begonnen met een no-buy maand. En ik heb nog steeds niks gekocht op het gebied van kleding, accessoires of cosmetica.

Ik vond het vorige week erg lastig vol te houden. Er was een nagelfestival bij het Kruidvat, wat betekende dat de nagelspullen 1+1 gratis waren. Ook had Essence op heel veel make-up 50% korting. En bij het Kruidvat filiaal waar ik werk stond er ook nog een bak met Catrice Trend Edition make-upjes met 50% korting. Even doorbijten dus, maar het is gelukt!

Heb toch wel wat andere dingen gekocht. Maar ook daar heb ik weer mee bespaard!

- Ik was bij de Gamemania en zag Mario Party 4 voor 9 euro liggen. Die wilde ik hebben dus ging er mee naar de kassa. Daar bleek dat de used games 1+1 gratis waren! Heb dus ook nog Soul Calibur meegenomen voor de Gamecube. (Heb sinds een paar weken een Gamecube. xD) 2 games voor de prijs van 1 dus!- Ook heb ik schoolspullen gekocht. Ik heb kwasten, penselen, verf etc nodig, dus heb het meeste al ingeslagen. Het meeste willen mijn ouders betalen gelukkig n.n!

- En weer treinkaartjes. Gelukkig kan iedereen met een studentenov met een weekabonnement sinds gisteren weer gratis reizen! Daar heb ik al flink gebruik van gemaakt, want ben gisteren naar Groningen geweest! Foto's komen in een post later!

Dat was het zo'n beetje. Deze week heb ik het erg druk, dus verwacht niet heel veel posts helaas. Morgen ga ik met de Shebooya meiden een dagje Utrecht doen, donderdag ga ik naar mijn vriend en vrijdag ga ik naar de Gamescom in Keulen! :3

xoxo!

2 opmerkingen:

Valerie zei

ooh! soul calibur! loved that game ^^

Blacky zei

Wooooot Soul Calibur!! Daar wilde je toch iemand van cosplayen?XD
En in die versie kan je met Link vechten ;w;<33 lovelovelove
We should plaaaayyy ò.ó