Pagina's

maandag 23 augustus 2010

Nobuy-maand week 3 !

Hey all!

3 weken geleden ben ik begonnen met een Nobuy-maand. En ik moet het eerlijk toegeven.. Ik heb wat gekocht..

Ik had afgelopen woensdag een meeting met wat meiden van het Shebooya forum in Utrecht. Natuurlijk gingen we winkelen en bij de New Yorker zag ik dit truitje/jurkje voor maar 3 euro!Kon het dus echt niet laten liggen. Ziet er wel een beetje vaag uit op de foto maar hij hangt zoals je ziet aan de waslijn haha.
Dit is wel het enige wat ik heb gekocht binnen het gebied van kleding, accessoires en cosmetica. Mijn vriend was wel teleurgesteld in me, haha.

Wat ik vandaag nog heb gekocht is de Hello Kitty knuffel waar ik al eerder over geblogt had. Hij is echt huuuuge en ben er super blij mee!Naast beltegoed waren dat mijn aankopen wel zo'n beetje. Deze week en tevens de laatste week wordt lekker makkelijk, want ik ga van woensdag tot en met vrijdag op kamp! Morgen moet ik wel eventjes naar school, Utrecht dus, maar dan hou ik me gewoon in! ;p

Doordat ik dus op introductie kamp ben van woensdag tot en met vrijdag kan ik niet bloggen. Verwacht dus wederom niet veel posts van mij deze week.

En oja, ik ben vandaag 1,5 jaar samen met mijn vriend! Was erg gezellig! Ik heb hem een helemaal zelfgemaakt plakboek gegeven en Luigi's Mansion voor de GameCube en ik heb van hem Wario Ware Inc. voor de GameCube gehad en een GameCube controller. :3

xoxo!

3 opmerkingen:

Floor / Marjolein zei

Ik geef je gelijk dat je deze dingen gekocht hebt ;)
die knuffel is cute (ll)

Hiba Shaban zei

Ik heb je gevolgd met mijn nieuwe account :p heb je nu 16 followers.

:D aah so , so , ssooooo cute die cotton food <3.
en dat shirtje is cute :)..

Blacky zei

Vet jurkje! o.o Die had je nii kunne laten liggen ofc!! n.n DUH. xD