Pagina's

zondag 19 september 2010

Viva La Nails Free Sample Pack & Fimo Canes binnen!

Hey all!

Ik heb het echt zo druk met school! Veel huiswerk en dingen maken. Ik vind het meestal wel leuk hoor, maar heb af en toe het gevoel dat ik amper tijd heb voor mezelf haha. Want mijn vriend wil ik natuurlijk ook zo vaak mogelijk zien.
Ik hoop dat jullie vinden dat ik nog genoeg blog, anders even zeggen natuurlijk! Ik probeer zoveel mogelijk te bloggen, want ook bloggen vind ik leuk om te doen.

Afgelopen week had ik de Free Sample Pack van Viva La Nails besteld. Dat is een pakketje met wat nagelstickers en dingetjes voor op je nagels. Dit pakketje is geheel gratis (alleen de verzendkosten betaal je) mits je een (beauty)blog hebt of een Youtube account gerelateerd aan beauty of nails.
Je wordt dan een mediapartner van Viva La Nails en krijgt af en toe nog wat producten thuisgestuurd om te reviewen.

En ik heb het afgelopen vrijdag binnen gehad! Echt zo snel! Dit heb ik allemaal gekregen:
Deze zakjes waren helaas kapot, waardoor er heel veel uit was gevallen. :( Mijn moeder heeft wat kunnen redden en het in nieuwe zakjes gedaan, maar van de groene balletjes is nog er maar weinig over, helaas.

Ik ga proberen om met deze producten leuke nail art creaties te maken! Dus die zien jullie dan hopelijk binnenkort.

Ook heb ik mijn fimo canes binnen die ik had besteld van Ebay!Het zijn er iets meer dan 100 stuks! Ook hier ga ik proberen leuke nailart creaties mee te maken.


Ik was vorige week dinsdag trouwens ook nog naar de Primark geweest, verwacht binnenkort echt een post met mijn aankopen! ;3

xoxo!

2 opmerkingen:

AnouschAttack zei

super leuk! ik ga ook zo'n setje aanvragen ;) hihi. Mag ik vragen waar je die fimo canes vandaan hebt?? via e-bay?

Valerie zei

ooh ik ga ook eentje aanvragen, lijkt me leuk om ze te gebruiken en te reviewen ^^ bedankt!
edit: damn, ze hebben er geen meer, dan maar op de wachtlijst:)