Pagina's

vrijdag 14 januari 2011

Deco Pocky


Hi!

Mijn vriend en ik hadden het idee om een keer zelf Pocky te maken. Je weet wel, die stokjes met chocola. Ik was dan van plan om gewoon blanke koekstokjes van Pepero te kopen, en die dan dopen in chocola. En daarna versieren ofcourse.

Tijdens het zoeken naar plaatjes voor inspiratie, kwam ik erachter dat Deco Pocky al een heel fenomeen is. Net zoals je telefoon decoreren zegmaar.

Er is ook een samenwerking tussen Pocky en Popteen (Japans magazine), waarbij Popteen modellen Pocky  hebben versierd. Kwam zulke leuke voorbeelden tegen! Je kunt er echt veel mee. Het is wel een beetje girly, dus of mijn het vriend het nog steeds leuk vindt om het een keer te doen na het bekijken van deze plaatjes weet ik niet, haha. Maar sowieso leuk om naar te kijken. (:

(picture overload x3)


Sorry voor het scrollen ;-; Vraag me af of alles eetbaar is haha.

xoxo!

3 opmerkingen:

Sanne zei

So cute, ik had ergens gelezen dat je ook een speciaal pocky maak apparaat kunt kopen xD. Btw waar haal je die stokjes dan? Gewoon een toko of supermarkt?? :O

x :)

Lemony zei

@ Sanne, ja ik ken die pocky maker n.n Hij is wel heel duur geloof ik ;-; en die stokjes heb ik gezien bij de Amazing Oriental, is een grote toko ;)

Tara zei

Woow wat tof! haha!