Pagina's

donderdag 20 januari 2011

Review: Kruidvat Body Butter Mango&Papaya

Hii!

Dit is de eerste keer dat ik een review doe hihi. Mijn blog is natuurlijk geen beautyblog, maar ik zit er al een tijdje aan te denken om af en toe reviews te maken.

Deze week is de Body & Fruit collectie van het Kruidvat extra goedkoop, namelijk €1,50 per stuk. Ik besloot dan ook de body butter mee te nemen in de geur Mango & Papaya.


Verpakking: Heel leuk! Ik vind het logo erg leuk ontworpen en het is iets wat meteen mijn aandacht trekt. De verpakking is doorzichtig en de deksel is zwart, en dat vind ik er erg chique uit zien. Doordat de bovenkant oranje is, denk ik meteen aan iets tropisch.Geur en substantie: De geur is echt heerlijk. Ik weet eigenlijk niet hoe papaya ruikt, maar de geur van mango is zeker overheersend. De verpakking klopt dus ook bij het product. De geur is lekker tropisch. 
Ik heb nog nooit een body butter gebruikt. En ik schrok een beetje toen ik mijn vinger in de body butter doopte. Het was hartstikke stevig! Het lijkt dus echt op boter, vandaar ook body butter. :'D Ik had iets meer zachter spul verwacht, maar het is zeker geen nadeel.Werking: De body butter smeert lekker uit, door de stevige substantie. Het is wel lastig om met je vingers wat body butter te pakken, wat ook komt doordat de body butter vrij stevig is. Hij trekt erg snel in, wat ik fijn vind, omdat ik er niet van hou om nog een tijdje met een vettige huid rond te lopen. De geur blijft lekker lang hangen! Ik ruik nu dus heerlijk tropisch, zo midden januari :')

Prijs: Dit is natuurlijk echt een budget product. Ik heb hem nu voor €1,50 gekocht, maar normaal kost hij €2,49, wat ook helemaal niet duur is. Erg fijn voor je portemonnee dus!

Conclusie: een hele lekkere body butter. Ik hoorde dat ze worden vergeleken met de body butters van the Body Shop. Ik heb daar geen ervaring mee, maar ben wel benieuwd hoe die dan zijn. Aangezien die een heel stuk duurder zijn dan deze!
Ook erg fijn voor in de winter, deze body butter. Ondanks de tropische lucht, haha. Doordat hij stevig van substantie is, kun je hem lekker dik insmeren!

Ik hoop dat jullie mijn eerste review leuk vonden! :3

xoxo!

4 opmerkingen:

Valerie zei

bedankt! als ik hem nog eens tegen kom zal ik hem zeker kopen ^^ was er al benieuwd naar maar heb m nog niet gekocht :)

AnouschAttack zei

Leuke revieuw hoor :) ik heb zelf nooit bodybutter gebruikt, maar als ik die geur zo lees lijkt het me echt heerlijk ruiken!! misschien schraf ik het ook wel aan :D

Dirly zei

cho die body butter is zo goed, hij ruikt hemels!

Nena zei

Ik heb hem ook, hij is echt geweldig en je beschrijvingen kloppen precies!