Pagina's

maandag 16 mei 2011

Geen aanbiedingen van de week meer.

Hi!

Ik weet dat sommigen van jullie het vaste artikel 'aanbiedingen van de week' leuk vinden, maar ik moet zeggen dat ik er geen plezier meer in heb om het in elkaar te zetten.

Dat zit zo, ik heb het idee dat het 'moet' omdat ik het elke week doe. Vaak zie ik wel leuke dingen, maar nog vaker eigenlijk niet. En om het dan elke week te doen, terwijl het soms geen leuke spullen zijn (vind ik dan zelf), staat me steeds meer tegen.

Dus daarom stop ik ermee. Als ik echt wat leuks zie bij de Kruidvat/Action etc, dan ga ik het heus wel melden. Het is alleen dat ik het niet elke week meer doe. Misschien doe ik wel een anders soort artikel dat ik elke week post. Ik dacht zelf aan 'foto's van de week'. Dat vind ik zelf altijd leuk om te bekijken op andere blogs. Ik kijk wel even ^^.

I hope you don't mind! (^^)vxoxo!

2 opmerkingen:

Sanne zei

Awh jammer, maar ik snap het wel :) ik vind het ook leuker als je gewoon leuke dingen post als je ze tegen komt bij verschillende winkels dus niet perse die 3 winkels ^^

AnouschAttack zei

Ik snap wat je bedoelt. Het voel op een gegeven moment zo verplicht en dat is jammer. Dan is het leuker om pas iets te plaatsen wat je zelf echt leuk vind! =) liefs