Pagina's

vrijdag 26 augustus 2011

Tag: Top 10 Award

Hi!

Ik zag deze tag van de week op SweetHippos en ik vond hem erg leuk. Daarom besloot ik om hem ook in te vullen!

Het gaat erom dat je je favoriete make-up en verzorgingsproducten noemt. Ook moet je het plaatje van deze tag plaatsen. Én je moet 10 bloggers taggen, alleen vind ik dat niet leuk. Dus als iemand deze tag wilt overnemen, dan mag je hem overnemen! :31. Nagellak - Ik heb iets van 60 nagellakjes, maar als ik echt moet kiezen dan kies ik voor 'Sweets for my sweets' van Catrice. Het is echt een super mooi Barbie roze lakje. Dit is ook het enige nagellakje waar ik ooit een nieuwe van moest kopen omdat de oude op was. :)


2. Parfum - Parfum is iets wat ik eigenlijk nooit gebruik. Mijn deo bevat wel een heleboel parfum hahaha, als dat telt? :p De enige parfum die ik in mijn bezit heb is Black Star van Avril Lavigne. Maar stiekem vind ik hem niet zo super lekker.

3. Mascara - Na een lange tijd verschillende soorten mascara's te hebben uitgeprobeerd, heb ik nu een vaste. Namelijk een van Catrice, Lashes to Kill in Ultra Black. Deze bevalt me heel goed, en heb er ook al een paar van opgemaakt. Hij maakt mijn wimpers lekker lang en blijft goed zitten. Helaas is ie niet waterproof.

4. Lipgloss - Ik draag nooit wat op mijn lippen, behalve als mijn lippen droog zijn, dan doe ik er wat vaseline op. Op een of andere manier vind ik lipgloss en lippenstift mij niet zo staan, daarom koop ik het ook amper.


5. Dagcrème - Ik gebruik al een lange tijd een dagcréme van Nivea, de Natural Beauty egaliserende dagcrème. Hij geeft mijn huid (écht) een egale teint. Hij verbergt goed rode plekken. Ook krijg je een mooi glansje op je gezicht waardoor je gezicht ook egaler lijkt. Hij is misschien wat prijzig, namelijk €12,95, maar je doet er erg lang mee. 

6. Make-up Remover - Om mijn make-up eraf te halen gebruik ik de Kruidvat remover pads met lotion. Dit is lekker makkelijk en je hoeft niet te knoeien met een aparte fles make-up remover en wattenschijfjes. 

7. Douchegel - Ik heb niet echt 1 specifieke douchegel die ik gebruik. Meestal koop ik of mijn moeder een fles douchegel en die ligt dan in de badkamer waar iedereen hem kan gebruiken. Volgens mij hebben we nu een douchegel van Fa bij de douche staan.


8. Oogschaduw - Ik gebruik 3 oogschaduws, een witte, een zwarte en een bruine. De witte is van Essence, de zwarte is van Miss Sporty en de bruine is van MNY. Vrij budget allemaal haha, maar ik heb niet de behoefte om veel geld uit te geven aan een oogschaduw. Deze oogschaduws gebruik ik elke dag. 

9. Blush - Als blush gebruik ik de Dream Matte Mousse van Maybelline. De substantie is dus een mousse en hij is felroze. Deze mousse bevalt me heel erg, maar ik ben ook wel benieuwd naar een poeder blush.

10. Deo - Ik gebruik een deodorant van Fa, Golden Star. Zoals ik al eerder zei zit er volgens mij best veel parfum in deze deo, maar ik vind hem echt heel erg lekker ruiken. Je blijft hem ook echt de hele dag ruiken dus dat is echt een pluspunt.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze tag te lezen!

xoxo!

2 opmerkingen:

Veronique zei

Leuk! :o En ik dacht dat IK al veel nagellak had, met jou vergeleken is dat NIKS hahaha

Lemony zei

@ Veronique,

Hoeveel heb jij er dan? ^^ Ik schrok ook wel van het aantal 60. :P Dacht dat het er veel minder waren.. Moet er denk ik ook wel een paar weggooien vanwege uitdroging. :'D