Pagina's

woensdag 10 augustus 2011

Utrecht Buys~~

Hi!

Vandaag ben ik even in Utrecht geweest, want mijn pony moest hoognodig bijgeknipt worden. Daarnaast ben ik ook de stad in gegaan en even bij de Action geweest, kon het niet laten!

Dit zijn mijn aankoopjes:

Zwarte 60 denier panty en een panterprint sjaal, gekocht bij de Action. De sjaal was 2 euro en de panty 1,20 dacht ik. 

Eindelijk een waaier brush! Wilde deze al een tijdje. Heb hem gekocht voor 3 euro bij de Hema.Deze snoepjes heb ik gekocht bij de America Today (ja daar hebben ze ook Amerikaans voedsel!) voor 2 euro. En er zit veel in het doosje o.o De snoepjes zijn best klein en het hele doosje zit ermee vol. Ben er nu al aan verslaafd! n.n Een andere variant, fruit runts, is ook erg lekker. Helaas hebben ze die niet bij de America Today. (Wel bij het winkeltje met Amerikaans voedsel op de Steenweg, maar daar kon je vandaag niet pinnen en ik had geen contant geld :'D)

De Zeeman heeft echt heel vaak zulke leuke stickertjes! Verbaast me echt altijd haha. Heb deze gekocht voor  79 cent per velletje.

Stiekem heb ik deze niet vandaag gekocht, maar eergisteren, bij de Kruidvat waar ik werk. Ik zag hem liggen voor 75 cent en voor dat geld kon ik hem echt niet daar laten. Nu nog even foto's van mij en mijn vriend uitprinten. :3

xoxo!

5 opmerkingen:

wj zei

leuke aankoopjes.. nu je toch zegt dat jij bij de kruidvat werkt.. klopt het dat er laatst (of nu?) een wekkerradiootje bij kruidvat lag, waar ook je ipod in kan? ik MOET er echt 1 hebben maar toen ik op zoek ging bij kruidvat (huizen en laren) kon ik hem niet vinden :-(. misschien heb ik het verkeerd opgevangen haha..

wj zei

kun je mij misschien een mailtje sturen met je antwoord over die radio? fashioncranberry@gmail.com superthanks :-)

Lemony zei

@ Fashioncranberry,

Heb je een mailtje gestuurd (:

Anoniem zei

Hallo,
Is die panterprintsjaal nog bij de action?

Lemony zei

Nee, heb hem niet meer gezien. :)