Pagina's

donderdag 19 april 2012

Bubble Tea~

Hi!

Laatst had ik verteld dat ik wat dingetjes had gekocht bij de Amazing Oriental, waaronder Bubble Tea. Ik zei dat ik geen plek wist in Utrecht waar je Bubble Tea kon drinken, totdat ik een comment kreeg dat dat dus wel kon! Binnenkort ga ik even zoeken. :)

Alhoewel, ik heb afgelopen weekend het blikje wat ik had gekocht opengemaakt. En eigenlijk vond ik het heel erg vies! Hahaha :') Mijn vriend heeft het dus opgedronken, die vond het wel lekker.


De balletjes die onderin zitten zijn een soort jelly balletjes volgens mijn vriend. Ik vind het wel jammer dat ik het niet lekker vind. Mja misschien vind ik het 'vers' wel lekker! Of een andere smaak. :')

xoxo!

2 opmerkingen:

Traveling Girl zei

Haha, in Thailand hadden ze hele lekkere bubble tea! Uit zo'n blikje valt het dan erg tegen. Waar is er in Utrecht bubble tea? In DH Chinatown hebben ze een restaurantje waar ze het verkopen (ik zag het buiten op hun bord staan, maar ik vond het best duur..3-4 euro?).

LisaLemonjuice zei

Ik weet niet precies waar het zit, ik kreeg er een comment over op mijn post van mijn Amazing Oriental aankoopjes. Heb nog geen tijd gehad om het te zoeken. :P