Pagina's

dinsdag 17 april 2012

Tag: 7 Deadly Sins of Beauty

Hi!

Ik zag deze tag op teskuh.nl. Ik vond het een erg leuke en originele tag, dus ik wilde hem ook invullen!
De tag gaat over de zeven zonden, maar dan op beauty gebied. Bij elke zonde hoort een vraag.

Hebzucht
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Ik moet toegeven dat ik heel veel budget make-up heb. Ik vind dat namelijk vaak ook heel goede make-up! De duurste beautyproducten die ik heb zijn de Garnier BB Cream en de Make-up Studio Perfect Blending Sponge. (Allebei rond de 14 euro). Het goedkoopste beautyproduct dat ik bezit zijn de Colour & Go lakjes van Essence, die zijn namelijk maar €1,20 per stuk.


Woede
Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?
Ik heb een haat/liefde relatie met lipgloss. Ik weet namelijk nog steeds niet of het me leuk staat! Soms vind ik lipgloss wel heel leuk staan en op andere dagen vind ik dat het mijn lippen veel te opvallend maakt. Ook vind ik soms dat plakkerige van lipgloss maar niks, en soms maakt het me niet zoveel uit. Ik heb dus eigenlijk maar één lipgloss in mijn stash. (en die had ik nog gewonnen ook :p)


Gulzigheid
Wat zijn je lekkerste beautyproducten?
Ik moet hierbij meteen denken aan mijn got2b haarspray. Die ruikt namelijk zo ontzettend lekker! Ik kan niet zo uitleggen wat voor geur het is, maar ik vind het lekker fris. Soms doe ik hem gewoon op voor de geur haha. 


Luiheid
Welke beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Ik verwaarloos het smeren van bodylotion en bodybutter ontzettend. Het is zo goed voor mijn huidje, maar toch doe ik het niet. Ik vind het altijd zo langzaam intrekken, daar heb ik het geduld niet voor. Vaak smeer ik het op voor het slapengaan, en dan lig ik met vettige benen onder de dekens, bleh. Daarom doe ik het niet zo vaak!


Trots
Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?
Ik denk mijn haarmasker van Andrélon. Door het haarmasker elke dag te gebruiken zit mijn haar veel beter. En het meeste zelfvertrouwen krijg ik als mijn haar goed zit. Ik heb gelukkig niet zo vaak een bad hair day, maar als het wel zo is dan blijf ik echt liever thuis.

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Vind deze vraag een beetje apart bij de rest van de vragen, maar goed. :') Uhm, ik vind humor eigenlijk heel erg belangrijk. Ik vind het namelijk erg leuk om samen met mijn vriendje te lachen om iets. We hebben namelijk wel ongeveer dezelfde humor! Qua uiterlijk vind ik ogen en het haar heel belangrijk. Bij mijn vriend vind ik dat ook een van de leukste dingen!


Jaloezie
Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Ik wil echt nog eens een keer de nepwimpers van Dolly Wink uitproberen. Ik heb eigenlijk nog helemaal niks van Dolly Wink. De eyeliner en de nagellakjes lijken me ook erg tof. Dus Dolly Wink producten zou ik het liefste ontvangen als cadeau, als het om beautyproducten gaat. 

Als je de tag leuk vindt neem hem dan gerust over!

xoxo!

2 opmerkingen:

Yua zei

Ahaha, ik heb hetzelfde probleem met lipgloss! Maar ik heb ondervonden, als ik eerst lippenstift opdoe, en dan een heel klein beetje lipgloss op het midden van mijn onderlip, het er vele leuker uitziet dan als ik mijn hele lippen met lipgloss vol smeer! :o
En jaaa, ik wil ook al kei graag de dolly wink wimpers bezitten! Die zien er zo leuk en cute uit! Maar ze zijn zo duuur. xS

--
Hello~
www.tiesofaffection.blogspot.com

Charlotte zei

superleuk!xxx