Pagina's

zaterdag 26 mei 2012

Glossybox Mei 2012~

Hi!

Gisteren kreeg ik dan toch eindelijk ook mijn Glossybox binnen, na lang ongeduldig te hebben gewacht. Ik had al wat dingen voorbij zien komen van wat erin zat helaas, maar dat krijg je als de meerderheid de box al heeft. ;p Oja, lees dit niet als je de Glossy Box nog niet hebt gehad. Maar denk dat iedereen hem inmiddels al wel heeft ontvangen. :')

Ondanks dat ik de inhoud al een beetje wist, was ik ontzettend blij verrast met deze box. Er zitten maar liefst 6 producten in (normaal 5) en 5 daarvan zijn full size! Vorige keer was er veel kritiek op de box (die ik eigenlijk niet snapte, wees blij met wat je krijgt) maar de mensen van Glossybox hebben er dus blijkbaar wel wat mee gedaan. Het thema van deze maand was 'Affordable Favourites', er zitten dus producten in die je gewoon bij de drogist kan vinden en dus betaalbaar zijn. En de producten zijn favorieten van het Glossybox team.

Dit is mijn Glossybox:Veeeel spullen! (Zo zat het er trouwens niet in, ik heb geprobeerd hier alles netjes terug te plaatsen voor de foto. :P)

- Gliss Kur Ultimate Volume Direct Care Mousse (fullsize). Deze mousse moet je op handdoekdroog haar insmeren. Ben benieuwd of hij echt zo veel volume geeft! Ook belooft hij het haar te herstellen, wat nu wel goed van pas komt bij mijn pas geverfde en gebleekte haar. :)
- Garnier BB Cream (fullsize). Deze BB Cream gebruik ik dus al! Ook heb ik hem in de juiste kleur gekregen (lichte huid) dus hoef ik binnenkort geen nieuwe te kopen. :D

- Dr van der Hoog Purity Reinigingsdoekjes (fullsize). Komt altijd wel van pas!
- No-Ad After Sun Lotion (fullsize). Komt erg gelegen met dit weer. Hij ruikt vooral naar kokos, maar er zit volgens mij ook wel een vleugje kersen bij. Erg lekker. 

- Zoeva Graphic Eyes oogpotlood in de kleur Jungle Passion (fullsize). Hmm ja, een groen oogpotlood. :') Zou hem zelf niet zo snel kopen, maar misschien kan ik er een leuke ooglook mee maken. 
- MaxFactor Masterpiece mascara. Is ook altijd welkom haha. Al is de mascara van Yves Saint Laurent die in de vorige Glossybox zat nog niet op. :P

Ik ben erg blij met deze Glossybox, en ik zeg mijn abonnement nog zeker niet op. 

Een abonnement op de Glossybox kost €12,50 per maand. Klik hier om een abonnement te nemen. 

xoxo!

1 opmerking:

Jana. zei

Mooie inhoud :D x