Pagina's

maandag 28 mei 2012

Japanmarkt 2012!

Hi!

Gisteren ben ik met mijn mama op de Japanmarkt in Leiden geweest. Dat is een markt op het Rapenburg onder andere georganiseerd door het Sieboldhuis. Er zijn allerlei kraampjes met traditionele Japanse spulletjes, maar ook moderne. Ook waren er in het museum dingen te doen, zoals een komisch toneeloptreden en een cosplay fotoshoot. :) Omdat we nu toch een kaartje voor het museum hadden, hebben mijn mama en ik ook de  tijdelijke tentoonstelling op de 5e verdieping van het museum bekeken, die over (Japanse) vissen ging.

De foto's!Creepy opgezette vissen bij de tijdelijke tentoonstelling haha. Ook wel weer interessant om te zien!

Cosplayers!~ Ik weet alleen de namen niet van iedereen. ;-; Dus als je per toeval deze foto ziet, poke me even. :) Krijg nu wel echt heel veel motivatie voor mijn eigen cosplay. ^.^

Percussie optreden voor het Siebold huis. Erg tof!


Niet zo veel gekocht, alleen deze papieren ballon! Vond hem zo cute haha. 

Ik vond het echt een hele leuke markt, erg leuk opgezet. Ik wilde eigenlijk niet weg haha ;-;. 

xoxo!

2 opmerkingen:

Jana. zei

Ziet er leuk uit :) x

Anoniem zei

Ik ken wel een paar van die cosplayers (alleen de vocaloids)Luka(meisje met het roze haar), Miku (meisje met blauw haar helemaal links), Kaito(gozer die ligt), Rin & Len (die 2 met het blonde haar helemaal vooraan op de grond) en Gakupo (die met het paarse haar achter aan 3e van rechts)! Ik weet alleen niet zeker of ik Miku en Gakupo goed heb maar anders lijken ze er wel op!!!