Pagina's

woensdag 30 mei 2012

BB Cream~

Hi!

BB creams ken ik al een hele tijd, en sinds een paar maanden worden ze ook steeds bekender in de Westerse wereld. BB creams komen namelijk, zoals de meeste wel weten, oorspronkelijk uit Azië.

Nu is me laatst wat opgemerkt. De eerste BB cream die ik ooit heb gebruikt is van Garnier. Gewoon bij de Kruidvat gekocht. Maar is het wel een échte BB cream? Ik vond hem namelijk niet echt superdekkend, en hij lijkt gewoon eigenlijk een beetje op een getinte dagcrème.


Ik had nog wat testertjes thuis liggen van de Etude House BB cream en had ook nog een testertje gekocht van de Skin79 BB cream. 


Ik heb ze beiden getest, ik stond eigenlijk versteld van het resultaat. Wow, wat dekken ze goed, en wat sluit ie mooi op mijn huidskleur aan! Ook totaal geen vlekken of iets dergelijks.. Dit was wel wat anders dan de 'BB cream' van Garnier. Eigenlijk is dat dus echt gewoon een getinte dagcrème. 

Begrijp me niet verkeerd, ik vind de BB cream van Garnier ook wel fijn. Heb nu zelfs een voorraadje ervan doordat er een fullsize in de Glossybox zat. Maar ik vind het geen BB cream. Als je de crèmes uit Azië hebt gebruikt dan weet je wel wat ik bedoel. Als mijn tubes van Garnier op zijn, haal ik dus ook lekker een fles of tube BB cream uit Azië! Ik zou dus er erg goed opletten wat je koopt. 

Oja, sommige mensen zeggen dat er witmakend spul in BB cream zit wat schadelijk is voor je huid. Volgens mij is dit niet meer zo. Als je gewoon een goede BB cream koopt van Skin79 of Etude House dan is er niks aan het handje. 

xoxo~


3 opmerkingen:

Anoniem zei

heey hoeveel kost dat en waar koop je dat?
k hoop dat je reageerd!
xx saar

Lemony zei

Die van Garnier kan je gewoon bij de Kruidvat halen, en de andere o.a. op Ebay. Ze kosten allemaal rond de 12 euro.

Anoniem zei

dankjuuuh
x.