Pagina's

maandag 24 september 2012

Random~

Hi!

Ik heb al een tijdje niet gepost, want ik was vorige week vergeten een artikel voor vrijdag in te plannen, hehe~ En van het weekend had ik het behoorlijk druk. Nu dus even een update post!

Stage
Ik begin nu net aan mijn 5e week stage! Het is behoorlijk vermoeiend, maar ook wel heel erg leerzaam en leuk. :) Langzaamaan wen ik ook al een beetje aan het ritme en alles, dus het komt wel goed! Alleen weinig vrije tijd haha, maar dat is blijkbaar het echte leven. :') Ik loop nog tot 18 januari stage en daarna ga ik op school een specialisatie Visual volgen. Een behoorlijk intensief en leerzaam jaar dus. :)


Boyfriend's Birthday! <3
Gisteren was mijn vriend jarig, hij is 23 jaar oud geworden! Het was een leuke dag, 's morgens gaf ik hem mijn cadeautjes, en 's middags kwamen mijn ouders en broertje en zijn oma even langs. Echt fijn om een keer een hele dag samen te zijn op zijn verjaardag, en 's ochtends dan ook naast hem wakker te worden. <3 Dit is de eerste keer namelijk, de afgelopen jaren vielen zijn verjaardagen allemaal doordeweeks, en ja, dan hebben we school. Mijn cadeautjes voor hem waren: Dark Souls, een manga van The Last Airbender en een pot met drop, zelf gevuld natuurlijk. : 3 En ik heb het idee dat die drop heeel snel op gaat haha.


New shoes!
Het begint weer behoorlijk koud te worden en ik heb echt nieuwe schoenen nodig. Ik loop namelijk nu op All Stars. Ik wil al een tijdje van die gympen met een ingebouwde sleehak, en ik kwam deze ook tegen op de site van Van Haren:


Ik vind ze echt tof! Van Haren verzendt ook nog eens gratis, dus ik denk dat deze schoenen binnenkort van mij zijn. n.n (Loon, kom snel >:) Ben erg benieuwd hoe ze lopen!

xoxo~