Pagina's

donderdag 25 oktober 2012

Cosplay wishes~

Hi!

In november gaan mijn vriend ik en naar Nishicon. Ik ga weer gecosplayed als Tony Tony Chopper, want ik vind het zonde om al die spulletjes te kopen en te verzamelen en het dan maar één keer te dragen. ^^'

Daarentegen heb ik wel al nagedacht over personages die ik nog zou willen cosplayen. Ik ken nog niet heel veel manga en anime, dus het is niet erg gevarieerd vind ik zelf, maar ben wel enthousiast om weer met een andere cosplay te beginnen!

Elesa/Kamitsure Pokémon Black and White (2)

Een tijdje geleden wilde ik Elesa uit Pokémon Black and White cosplayen maar dat is er helaas nooit van gekomen. Toch wil ik haar nog graag cosplayen. Laatst zijn de games Pokémon Black and White 2 uitgekomen, en daar zit Elesa ook in, alleen dan in een iets andere verschijning:


Afgezien van het feit dat ik echt geen idee heb hoe ik in godsnaam die jas (en het haar! :0) zou moeten maken, lijkt me dit ook een hele leuke versie van Elesa om te cosplayen. 


Nico Robin - One Piece (Thriller Bark outfit)

Nico Robin vind ik ook een heel tof karakter uit One Piece, en ik zou haar dan ook graag eens willen cosplayen in deze outfit. Ook om het feit dat ik vind dat ik best op haar lijk. ^^

\
Lol.


Hinata - Naruto Shippuuden

Mijn vriend kwam met het idee dat ik haar een keer zou kunnen cosplayen. Ook omdat het uiterlijk hem aan mij deed denken. :P Ik heb zelf Naruto Shippuuden nog niet gezien, dus dat ga ik natuurlijk wel eerst doen. Lijkt me in ieder geval tof om haar te cosplayen, en ze zullen vast wel ergens witte lenzen verkopen toch? Toch?

Ik heb eigenlijk nog veel meer ideeën, maar die zijn (nog) niet echt serieus of goed over nagedacht. Dus misschien weer een keer een cosplay wishes deel 2. :)

xoxo!

2 opmerkingen:

Marije zei

Ik wil eigenlijk ook nog een heleboel characters cosplayen... Maar het komt er nooit van, haha. Ik ben ook nog maar één keer naar een con geweest, dus ja. Nishicon ken ik niet... Ik ga eens even googlen ^^

Anoniem zei

Oh Hinata (en stiekem ook Neji!) wil ik ook ooit cosplayen! :D
Alleen heb ik nog nergens witte lenzen gevonden die tot mijn sterkte gaan ;_;