Pagina's

maandag 22 oktober 2012

Game: The Walking Dead

Hi!

Sinds kort speel ik The Walking Dead. Ik denk dat veel van jullie de tv serie van The Walking Dead ook wel kennen, ik heb hem alleen (nog) niet gezien. :P Toch was ik erg nieuwsgierig naar deze game.


The Walking Dead bestaat uit verschillende episodes, episode 1 t/m 5. Op dit moment zijn bijna alle episodes al uit, alleen episode 5 mist nog. Het doel van het spel is het overleven tijdens een zombie invasie. Ik dacht eerst dat het spel een soort shooter was, maar dat blijkt niet het geval. Het is een soort point and click spel, met dialogen. Je moet ook verschillende keuzes maken, die het spel kunnen be├»nvloeden.

Episodes:
1 -  A New Day
2 - Starved for Help
3 - Long Road Ahead
4 - Around Every Corner
5 - No Time Left (komt nog)

Waarschijnlijk komt er ook een tweede seizoen. 

Inmiddels ben ik net bij episode 2. Ik vind het echt een toffe game, erg avontuurlijk en spannend. Ook leuk dat je je eigen keuzes maakt. Ik speel het spel trouwens op de pc, maar het is ook verkrijgbaar op andere platformen.

xoxo!

3 opmerkingen:

Lifesplash zei

Mmmm, nah het lijkt me niet echt mijn ding. Ik ben niet zo van die spellen - wordt daar zo zenuwachtig van. Maar het ziet er wel mooi uit en klinkt best wel leuk.

Roos zei

Nee niks voor mij, ik hou helemaal niet zo van spelletjes. Ik schrijf liever dan dat ik spelletjes speel :)! Maar wel leuk dat jij een nieuwe leuke game hebt gevonden natuurlijk !!

Laura. zei

Lijkt me wel iets leuk ! xx