Pagina's

zaterdag 1 december 2012

BACK!

Hi!

Ik heb een tijdje pauze genomen van het bloggen zoals jullie weten, maar ik ben weer terug! Tijdens mijn pauze heb ik zoveel nieuwe inspiratie gevonden voor het bloggen en ik heb er weer helemaal zin in.

Zoals jullie zien heb ik een nieuwe layout, en is mijn blognaam ook verandert in 'Lemony'. De url blijft op dit moment nog wel hetzelfde, maar ik ga hem waarschijnlijk aan mijn domein koppelen, zodat er geen .blogspot meer achter staat.

Maar even over de header, tof he? Een lief vriendinnetje van me, Felicia, heeft mij nagetekend in mijn Tony Tony Chopper cosplay. Ik vind het zo leuk geworden en ben er echt blij mee. Fe, nogmaals bedankt!

Ik heb ook makkelijker gemaakt om een reactie achter te laten. Geen moderatie meer, maar een woordcode. Ik hou van reacties, dus laat maar komen ^^.

Aangezien ik nog steeds stage loop kan ik alsnog niet zo vaak bloggen als ik wil, maar ik ga weer berichten inplannen, dus dat komt wel goed.

De layout is trouwens nog niet helemaal af, maar ik ben er dit weekend mee bezig om alles op orde te krijgen. :)

Als laatste: Ik wil graag een giveaway houden vanwege het nieuwe uiterlijk en insteek van mijn blog!
Wat zouden jullie graag in de giveaway willen zien? Beautyspulletjes, of kawaii spulletjes? Laat het weten!

Wat vinden jullie van de nieuwe layout? Let me know!!

xoxo!

6 opmerkingen:

Sann zei

Ziet er goed uit :D Vind het wel jammer het follow gedeelte (dat met google friend connect?) weg is. Want dat is altijd wel handig voor de mensen die geen blogloving gebruiken :)

Marije zei

Aww yes, welkom terug! Je header is echt supervet geworden met de tekening en de onderwerpen aan de linkerkant, en de lay-out is nu ook al heel mooi! Hihi, wat mij betreft doe je in de giveaway kawaii spulletjes ~_^

Lemony zei

Thanks both! :D

Die GFC widget deed het niet meer, al voor mijn nieuwe layout. Ik wil hem ook graag er weer bij hebben, moet nog even kijken waar het fout gaat.

Amy-Denise zei

Erg leuke lay-out!

Lemony zei

Dankje n.n

Pien zei

Leuke layout!
oeeh ^^ een giveaway, eeuhm, ik denk beautyspulletjes :D
xxx