Pagina's

maandag 17 december 2012

Verjaardag logje~


Afgelopen zaterdag was ik jarig, en heb een ontzettend leuke dag gehad. Ik gaf dus een High Tea voor mijn familie en vrienden, en had het meeste zelf gemaakt en gebakken. Dat was best afzien! Ik heb vrijdag de hele avond en zaterdag de hele ochtend in de keuken gestaan haha. Had denk ik een beetje te veel hooi op mijn vork genomen hehe n.n'. Gelukkig hielpen mijn ouders en vriendlief me en was alles op tijd klaar!Druk aan het bakken hier! Ik heb alleen foto's van vrijdagavond haha (toen ging ik macarons en chocolaatjes maken), want het bakken zaterdagochtend was zo druk en chaotisch dat ik er echt geen tijd voor had. 

Nu een fotospam van de High Tea tafel:
Veel he? Ik verbaasde me echt hoeveel eten ik eigenlijk had gemaakt en gekocht haha. Het was de eerste keer dat ik een High Tea gaf, dus ik wist nog niet zo goed hoeveel eten ik moest hebben, en hoe alles zou gaan haha. Maar uiteindelijk is alles wel op gegaan!

Nu naar de cadeautjes :D (slechte foto's aaargh)
Happy (Fairy Tail) plushie van vriendlief gehad en huuge Angry Birds kussen van lieve Marjolein. :) Ben hier zooo blij mee haha! 

Ook nog van Marjolein gehad; een blik, aapje die beweegt op zonne-energie en watermeloen lipbalm. Ik hou zo van de geur van watermeloen!

Van vriendinnetje Felicia heb ik overknee kousen gehad en toetsenbord stickers. Echt heel leuk! Die kniekousen komen echt hoog n.n 

Ook heb ik maar liefst 3 H&M cadeaubonnen gehad! Een van mijn lieve vriendje, een van mijn schoonouders en een van vriendinnetje Femke. :) Ik ga binnenkort dus los bij de H&M haha. 

En tot slot nog een stukje Lush zeep van mijn schoonouders. :)

Van mijn ouders en familie heb ik geld gehad, komt natuurlijk ook altijd goed van pas. 

xoxo~

2 opmerkingen:

mai n. zei

wat leuk! nog gefeliciteerd

Lemony zei

Hmm hier hoort eigenlijk een Intense Debate comment systeem te staan, waar al wat reacties waren achter gelaten.. Weet niet waarom dit ineens weg is bij dit bericht. o.o