Pagina's

maandag 2 januari 2012

Dingen die me bezig houden~

Hi!

Ik heb nu zoals velen kerstvakantie. Echt vakantie kun je het niet noemen, want ik heb het ontzettend druk met huiswerk! Maar tussendoor maak ik wat tijd voor mezelf. Naast laptoppen doe ik bijvoorbeeld ook deze dingen:

The Legend of Zelda: Ocarina of Time
Ik heb nog nooit echt een Zelda spel gespeeld, maar mijn vriend en wat van mijn vrienden zijn er altijd erg enthousiast over. Mijn vriend heeft Ocarina of Time op zijn 3DS en ik speel ook af en toe  mee. Zelf wilde ik er ook graag mee beginnen.  Ik heb helaas geen 3DS, maar wel een GameCube. En Ocarina of Time is ook uitgekomen op de GameCube (oorspronkelijk N64) samen met the Wind Waker. Mijn vriend heeft die versie, dus die heb ik van hem mogen lenen! Ik vind het een erg tof spel, al vind ik de graphics (N64) wel wennen haha. 

Plakboek:
Sinds een paar weken ben ik ook bezig met een plakboek. Met foto's, knipsels, bewaarde dingetjes, stickers etc. Ik vind het erg leuk om op zo'n manier creatief bezig te zijn! Misschien plaats ik binnenkort wat foto's van  mijn plakboek. 

The Big Bang Theory
Een klasgenoot wees me een paar weken terug op een super toffe serie; The Big Bang Theory. Ik ben er echt verslaafd aan, ben al bijna door alle seizoenen heen die zijn uitgekomen. Ik vind het onder andere echt geweldig hoe ze Star Wars (en andere nerd-dingen :p) referenties maken. Mijn inner-geek komt naar buiten haha. :')

xoxo!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Super leuk Zelda!! helaas heb ik niks meer aan game consoles ja een ps2 waar ik niks mee doe :P zou het nog wel weer eens willen spelen

Lemony zei

Als je de kans krijg zou ik het zeker doen! :) Het is inderdaad echt tof.

Blacky zei

Je moet na OoT ook Zelda: Majora's Mask spelen :D!
Is ook voor de N64. Het is ff anders dan OoT maar ook weer hetzelfde, flink underrated spel, maar mijn alltime favoooooo :3