Pagina's

donderdag 19 juli 2012

Chopper cosplay = klaar!

Hi!

Eindelijk, ik heb alle spullen binnen voor mijn Chopper cosplay, dus 1 maand voor Abunai heb ik mijn cosplay af! Echt een hele opluchting haha. Ben blij, ik ga eindelijk eens een keer cosplayen! Heb er echt heel veel zin in, en kan echt niet meer wachten tot Abunai. :3Hier al mijn cosplay spullen op een rijtje:


Als eerste Choppers hoed! Deze heb ik al een tijdje, had hem een paar maanden geleden al besteld. :) Ik vind hem zo cute <3
Mijn pruik! Ik vind een pruik toch het mooist bij een cosplay. Ik moest natuurlijk wel een beetje improviseren, want Chopper is natuurlijk geen mens haha. Ik heb dus voor een lange bruine pruik met een pony gekozen. 


Het topje heb ik na een lange zoektocht bij de H&M gevonden. Het moest niet té donkerbruin zijn, maar ook weer niet te grijzig bruin. Dit komt goed in de buurt van wat ik wilde! Het broekje heb ik van eBay. Chopper heeft in sommige lichtinvallen een paarsachtig broekje en in andere een roodachtig broekje. Zoals je ziet heb ik voor de wat roodachtige kleur gekozen. Het broekje past goed, maar de knoop is te groot voor het knoopsgat o.o? Dus dat moet ik nog even fixen.


Choppers tas was het laatste wat ik binnen moest krijgen, dus ik was erg blij toen ik een pakketje in de brievenbus zag liggen haha. Ook met de tas ben ik erg blij! Misschien ga ik hem nadat ik heb gecosplayed wel af en toe als gewone tas gebruiken. Hmm..


Verder draag ik zwarte kniekousen met bruin aan de bovenkant. Dit is ook weer geheel improvisatie en mijn eigen idee. Heel misschien doe ik wel gewone zwarte kniekousen aan, ik twijfel nog een beetje. En als schoenen gewoon simpele zwarte ballerina's.

Nou, dit was mijn cosplay in zijn geheel! Circle lenzen ga ik waarschijnlijk niet dragen, vind ik eigenlijk toch een beetje overbodig. Heb al best grote ogen enzo dus~ Qua make-up weet ik het niet, vind het lastig! Wil niet teveel make-up, maar ook niet te weinig. Misschien maar even wat 'cosplay make-up' video's op YouTube bekijken. :P Argh, ik kan echt niet wachten tot Abunai nu!

Edit: Ik was deze nog helemaal vergeten!

Zo cute! Ik weet nog niet zeker of ik deze ga dragen haha, maar neem ze sowieso mee naar Abunai!


xoxo!

2 opmerkingen:

Tess zei

Nee, die tas moet je echt niet als normale tas gebruiken.
Dat is mijn mening ten minste, hij is leuk voor een keer 'cosplayen'.
Maar ik vind hem zelf niet zo geschikt, het lijkt me namelijk een beetje voorschut.
Maar dat moet je allemaal zelf weten natuurlijk..

Lemony zei

Je hebt wel een punt haha, daarom twijfel ik. Maar aan de andere kant maakt het me ook niet zoveel uit of ik ermee 'voor schut' loop, als ik het maar leuk vind. ;)