Pagina's

vrijdag 2 november 2012

Pou! [App]

Hi!

Laatst kwam ik deze app tegen in de Play Store, een soort tamagotchi spelletje genaamd Pou! Hij is een van de best gedownloade gratis apps, dus ik dacht, dat moet wel leuk zijn. En inmiddels ben ik eraan verslaafd. Pou is zo schattig! Ik kijk echt om de 10 minuten of het nog goed met hem gaat hahaha.


Het spelletje ziet er vrij simpel uit, maar daardoor is het juist zo leuk.

Je kan Pou te eten geven. Dit varieert van kersen tot hamburgers en sushi. (behoeftes staan bovenin)

Je kan een bal spelletje met hem spelen en als je op games klikt heb je nog allerlei andere verschillende spelletjes. 

Zoals deze. Pou Popper! Echt verslavend haha.

Je kan hem wassen en drankjes geven. Als Pou vies is en je speelt op dat moment niet met hem, dan krijg je een notificatie:

Zo'n notificatie krijg je trouwens ook als je Pou hebt laten slapen en hij weer wakker wilt worden.

Hier slaapt Pou:
Hij gaat slapen als je de lamp uit doet. 

Verder kan je met de muntjes bovenin (die je onder andere verdient met spelletjes spelen) kleding voor hem kopen, achtergrondjes, eten etcetera. Op dit moment is mijn Pou nog een baby, maar hij wordt langzaam volwassen! Doet me echt weer denken aan tamagotchi's haha. 

Pou kun je hier downloaden. 

xoxo!

2 opmerkingen:

Marije zei

Haha, wat grappig, een vriendin had het er vandaag over, dat haar hele klas eraan verslaafd was :') Ik ga eens kijken, het ziet er wel leuk uit.

Anoniem zei

als ik een ipod ging\ga kopen dan download ik meteen de app pou!! ik hou heel erg van pou die is zo schattig je kan nu ook met hem praten en er zijn games bij gekomen gehoord van een vriendin en als ik pou heb heb ik een heel grappig huisdiertje die alleen van mij is!!! :) ik hou van je pou XD :)