Pagina's

vrijdag 18 januari 2013

Mijn slaapkamer reorganiseren~

Vandaag was mijn laatste stagedag! Ik heb nu lekker twee weken vrij. Tijd zat om uit te rusten, maar ook om dingen te ondernemen. Geïnspireerd door een artikel van Teske, kwam ik op het idee om in deze twee weken (naast werken aan mijn cosplay) mijn kamer een beetje te reorganiseren. Tijdens de maanden dat ik stage liep heb ik mijn kamer een beetje verwaarloost. Het is nog redelijk netjes, maar ik wil het gewoon wat meer geordend en nog meer naar mijn smaak ingericht hebben. 
Dit ben ik van plan:

Opbergbakjes
Op eBay vond ik allerlei leuke opbergbakjes, die jezelf in elkaar kunt vouwen. Ik wil er hier een paar van hebben voor op mijn bureau. Er liggen wat prulletjes verspreidt over mijn bureau, en het staat wat netter als ik alles netjes in bakjes doe. 
Rechtsonder (deze heb ik gekocht!)

Prikbord met als thema mijn Wendy cosplay
De komende tijd ga ik hard aan de slag met mijn Wendy cosplay om hem voor Tsunacon af te krijgen. De pruik is trouwens in ieder geval al binnen! :D Maar goed, ik ben van plan om mijn hele prikbord (waar nu random dingetjes op zitten) vol te prikken met plaatjes en dergelijke voor mijn cosplay. En wat ik nog allemaal moet hebben of doen. 

Potjes met lucky stars, briefjes, rommeltjes etc~
Ik kom vaak ideeën tegen op blogs of Tumblr/Pinterest om potjes te vullen met briefjes en rommeltjes en dergelijke. Het lijkt me erg leuk om een aantal van zulk soort potten in mijn kamer te hebben staan. Staat erg gezellig denk ik! Bovenstaand idee vind ik erg leuk en ik ga daar zeker mee beginnen. Het is nog niet te laat haha.

xoxo!

2 opmerkingen:

AnouschAttack zei

Super leuk! Vooral de bakjes en ik ben natuurlijk weer nieuwsgierig naar de Cosplay. Slim bedacht om je prikbord als 'inspiratie' daarvoor te gebruiken :) liefs

Amy-Denise zei

Hele leuke ideetjes! Ik heb vrijdag mijn kamer een beetje opgeruimd. Voelt altijd zo fijn achteraf. :)