Pagina's

maandag 4 februari 2013

Series die ik kijk atm~

Naast anime kijk ik ook veel 'gewone' series, vaak Amerikaanse. Vaak download ik ze, omdat het altijd eeuwig duurt voordat Amerikaanse series op de Nederlandse televisie te zien zijn. Of ik ontdek ze op de Nederlandse televisie, maar download ze alsnog omdat ze in Amerika er vaak al veel verder mee zijn. Maar goed, dit zijn mijn favoriete series op dit moment!


Catfish
Catfish is een serie die op dit moment op MTV in Amerika te zien is, maar binnenkort ook in Nederland op de buis is. In Catfish gaat Nev (foto) langs mensen die een liefde via internet hebben wie ze nog nooit in het echt hebben gezien. De vraag is dan altijd of diegene wel echt is zoals ze denken, of dat diegene zich voordoet als iemand anders. Ik vind dit echt leuk om te zien, ook omdat ik mijn vriend via internet heb ontmoet haha. Bij mij liep het gelukkig goed af, maar bij sommige van de mensen in deze serie wat minder. Leuk en origineel om te zien!

Breaking Amish
Op TLC zag ik van deze serie al een voorstukje, maar ik was zo nieuwsgierig dat ik meteen op internet ging zoeken naar afleveringen. Breaking Amish gaat over vijf jongeren die uit de Amish gemeenschap stappen en het avontuur opzoeken in New York. Hoewel vele twijfelen (en ik ook wel) of deze serie wel echt is en niet geacteerd, vind ik het toch wel leuk om naar te kijken. 

Switched at Birth
Over Switched at Birth heb ik al eens eerder geschreven, maar inmiddels is het tweede seizoen begonnen en ik ben weer verslaafd! Wát een goede serie is dit. Het gaat over twee meiden die per ongeluk in het ziekenhuis omgewisseld zijn bij hun geboorte, maar daar pas jaren later achter komen. Je volgt hun leven daarna, en wat daar allemaal in gebeurd. Ik weet nog niet wanneer seizoen 2 op de Nederlandse televisie te zien is, maar dat zal vast niet lang meer duren. ;)

Teen Mom 2
Op dit moment is het derde seizoen van Teen Mom 2 bezig op de Amerikaanse televisie, en als 16 & Pregnant en Teen Mom fan kijk ik dit natuurlijk elke week. :) Binnenkort komt ook Teen Mom 3 uit, waar ik erg nieuwsgierig naar ben. 

Verder kijk ik ook nog steeds The Big Bang Theory, die steeds grappiger lijkt te worden, en met mijn vriend kijk ik vaak naar die Pawn en Auction series waar er ongeveer honderd van zijn haha. :')

Wat zijn jullie favoriete series?

xoxo!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben ook benieuwd naar Breaking Amish!
Mijn all time favo serie is Pushing Daisies, helaas gestopt na seisoen 2 in Amerika en alleen seizoen 1 kwam in Nederland op tv.. Ik heb beide seizoenen maar op dvd gekocht!
Verder kijk ik Wie is de Mol?, Community, Adventure Time en Once upon a time :b

Sann zei

Leuke post ik hou van series, ik volg switched at birth ook:) heb meteen even catfish en Breaking Amish aangezet om te downloaden:)